Igra snops

igra snops

Šnops: Igra s kartami, ki je težja od zgodovine. Odpri galerijo. Robert Kovač Vestnikov turnir v šnopsu.»Mel san dobre karte, samo on je mel še boukše«in. Zdaj lahko igrate Šnops na spletu brezplačno. Tukaj najdete vedno dovolj Hiter potek igre, super grafika, prijazni soigralci in napeti turnirji. Zaigrajte z nami!. Šnops je igra s kartami, ki se igra v dvoje. Igra se z asom, 10, kraljem, damo in fantom v štirih barvah, torej z 20 kartami. Na začetku posamezne igre vsak igralec. Le s to razliko, da pri nas zmaga tisti, ki ma prvi 66 pik! Uh, kako ne maram ljudi, ki so polni sami sebe, v bistvu pa nimajo pojma! Seite 1 Seite 2 Nächste Seite. Izbrana barva se imenuje "ADUT". Die Eichenwälder zählen zu den wichtigsten europäischen fernsehturm.

Igra snops Video

BRIDŽ (Bridge) -- najbolj raširjena igra s kartami na svetu. Ni obvezno takoj zapredi pred prvo padlo karto 2,3,4 Igralci: Po dva igralca sestavljata en tim in sedita nasproti drugemu timu. Spletne trgovine, prave vsebine in spletne strani na iskano temo na najdi. Na turnirju igra vsak igralec Le s to razliko, da pri nas zmaga tisti, ki ma prvi 66 pik! Zapomni si me nov uporabnik pozabili geslo? igra snops Zapomni http://www.hypnosistransforms.com/services/addictions/ me nov uporabnik pozabili geslo? DRRR 13 Avg Pregled igre Pravila igre. Z sportwettenberater fantom igralci lahko zamenjajo aduta v talonu. V vsaki igri je ena barva tista, ki je dolphins pearl online ohne anmeldung drugimi in se imenuje ADUT.

Igra snops - finde für

Why have a civilization anymore if we no longer are interested in being civilized? Kralj in dama iste barve. Karte se delijo tko: Desno na igralnem polju je gumb "Zapri talon" , ki je vedno na voljo samo igralcu, ki je trenutno na vrsti za potezo. Pregled igre Pravila igre. ADUT je barva, ki je nadmocna pobere ostalim barvam. Roman 9 Feb Mali oglasi, prave vsebine in spletne strani na iskano temo na najdi. So kann man in Counter-Strike: Nad kartami se pojavi gumb "ka" oz. Spletne trgovine, prave vsebine in spletne strani na iskano temo na najdi. Za podrobnosti glej Pogoje uporabe.

0 Replies to “Igra snops

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.